آب ِ زعفران و گلاب و عرق هل و شکر رو بذارید خیلی کم بجوشه و بذارید کنار.
آرد رو سه بار الک کنین بعد بذارین رو شعله ی ملایم هَم بزنین مدام حدود نیم ساعت تا بوی خامیش بره. بعد کم کم روغن و کره رو بهش اضافه کنین و یه مقدار تفت بدین.به محض اینکه آرد طلایی رنگ شد حتما از روی شعله بردارین و شربت رو آروم آروم بهش اضافه کنین.
این قسمت خیلی مهمه ها!همزمان که کم کم شربت رو اضافه میکنین با یه قاشق در یک جهت ، تند تند حلوا رو هَم بزنین. شربت رو هرقدر که میخواین حلواتون سفت یا شل تر بشه اضافه کنین.بعد از اضافه کردن شربت ،حلواتون یه حالت کشدار پیدا میکنه و مثه حلواهای دیگه سفت نمیشه و حالت چسبندگی و کشداری داره. بعد از اضافه کردن شربت ، فقط ُ فقط به مدت 2دقیقه یه دَم کُنی بذارید رو قابلمه و بذارید رو شعله ی ملایم....بعدش حلوا آماده ی قیف و ماسوره و شکوفه زدنه!