کیکی خوشمزه و لذیذ مناسب برای عصرانه ها و حتی پایه کیک های تولد
تخم مرغ 7 عدد شکر 2 لیوان روغن 1 و ربع لیوان ب پ 1 ق غ وانیل 1 ق چ شیر 2 لیوان ارد 4 لیوان
زرده و سفیده رو جدا کنید. سفیده رو در ظرفی ب همزن اونقدر بزنید تا پف و سفید بشه و ظرف که برگردونید نریزه. زرده رو با وانیل و ب پ بزنید تا سفت و تقریبا سفید بشه. روغن و شکر رو در ظرفی جدا بزنید تا کرمی بشه و مواد رو به مخلوط زرده اضافه کنید . شیر رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید. کم کم آرد الک شده رو اضافه کنید ولی زیاد هم نزنید . حالا سفیده رو به مخلوط اضافه کنید و با لیسک اروم به صورت دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه زیاد هم نزنید تا پف کیک نخابه. حالا مواد رو بریزین توی قالب 40×30 که از قبل با روغن چرب کردین و ارد پاشیدین. با حرارت 160 درجه حدود یکساعت با کمتر بزارین بپزه. کیک که خنک شد به صورت دلخواه برش بدین و از قالب جدا کنین. برای برش مثلث اول کیک رو به صورت مستطیل باریک برش بدین بعد ب صورت مثلث در بیارین. اطراف کیک رو که برش زدین در مایع شکلاتی بزنین بعد هم توی پودر نارگیل بغلطونین. برای مایع شکلاتی 1 لیوان شکلات صبحونه ،نصف خامه صبحونه ،5 قاشق بزرگ اب جوش رو مخلوط کنین یک سس شکلاتی خوشمزه بدست میاد . این کیک رو میتونین در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنین یکساعت قبل سرو بیرون بیارین . کیک تخته ای پایه بسیار مناسبی واس کیک های تولد هست .