کیکی فوق العاده خوشمزه و لذیذ با انگور سیاه
آرد سفید قنادی ۱و۱/۲پیمانه آرد ذرت ۱/۲پیمانه شکر۳/۴پیمانه تخم مرغ ۲عدد درشت شیر ۱پیمانه روغن زیتون ۶ق غ وانیل ۱ق چ بیکینگ پودر ۲ق چ نمک ۱ق چ انگور سیاه یا قرمز (هسته جدا شود)۱و۱/۳پیمانه رنده پوست لیمو ۱ق چ
آرد وآرد ذرت وبیکینگ پودر رو ۳بار باهم الک کرده ونمک و پوست لیمو وپرتقال رو اضافه وکنار بگذارید. داخل یک ظرف تخم مرغ و وانیل وشکر رو بزنید تا پف کند وسفید شود وروغن زیتون وشیر رو اضافه و۱۰ دقیقه با همزن هم بزنید وبعد آرد رو کم کم اضافه ودر حد مخلوط شدن با لیسک هم بزنید . کف ودیواره های ظرف مورد نظر رو کره بمالید وکاغذ روغنی بندازید ونصف مواد رو بریزید وحالا نصف انگورها را روش بچینید وبقیه مواد رو ریخته ونصف باقیمانده انگور را بچینید وداخل فر از قبل گرم شده با۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵دقیقه بپزید تا روش طلایی شه (با خلال دندان یا سیخ چوبی چک کنید اگر مواد نچسبید کیک شما آماده ست) نکته:بعد از پخت اجازه دهید کیک سرد شود بعد از قالب جدا کنید.