دسری خوشمزه و لذیذ و پر طرفدار
پنیرخامه ای (ماسکارپونه) 300گرم خامه ی فرم گرفته 300 گرم پودرقند سه چهارم پیمانه بیسکوییت پتی پور یا لیدی فینگر به مقدارلازم آب جوش سه چهارم پیمانه + نسکافه یا قهوه ی فوری سه قاشق غذاخوری ( برای مرطوب کردن بیسکوییت ها) نسکافه دوقاشق غ
ابتدا خامه فرم گرفته و پنیرخامه ای را باهم مخلوط و کمی باهمزن میزنیم تا یکدست شود سپس پودر قند را نیز افزوده و حدود پنج دقیقه بادورتند میزنیم ؛ سپس مواد را به دوقسمت تقسیم نموده یک قسمت را سفید و به قسمت دیگر دوقاشق نسکافه اضافه کرده مجدد باهمزن میزنیم تا یکدست شود سپس ازهر کدام از مواد داخل دوتا قیف ریخته
و داخل ظرف مورد نظر ابتدا یک لایه از مواد سفید رنگ سپس یک لایه بیسکوییت (که به کمک قلمو با نسکافه ی حل شده درآب جوش مرطوب کرده ایم ) و بعدیک لایه از مواد نسکافه ای رنگ دوباره بیسکوییت مرطوب شده .... همینطور ادامه داده تا مواد بطور کامل تمام شود نکته اینکه من آخرین لایه بیسکوییتو که گذاشتم مقداری از مواد نسکافه ای و مقداری از مواد سفید رنگ رو داخل یک قیف با ماسوره ی رزت ریختم آخرین لایه رو به کمک قیف روی بیسکوییت قراردادم