(ابتدا مغز گردو رو با کمی از شکر اسیاب کنید تا پودر شود )
پودر گردو؛شکر و سفیده های تخم مرغ رو مخلوط کرده وروی بخار اب قرار بدید مدام هم بزنید تا شکر داخل موادحل بشه ومواد گرم بشه بطوری انگشت داخلش بزاریم نسوزه به این عمل داغ زدن میگن
بعد از داغ زدن ارد وابلیمو ووانیل رو اضافه کرده میذارید تا کاملا سرد بشه تغریبا ۲ساعت زمان بدید
بعد از سرد شدن مواد اگر شل بود بهش کم کم ارد اضافه کنید
اگر سفت بود سفیده تخم مرغ بزنید
بعد با قیف وماسوره ساده روی کاغذ روغنی ماسوره بزنید
داخل فر که از قبل بادمای 200 گرم کردید بزارید بعد از10دقیقه دما رو به180برسونید
به مدت نیم ساعت بسته به فرهای مختلف زمان متفاوته
تو فر اول شیرینی تون ترکهای ریز میخوره,و کمی فرو میره,این شیرینی خوبه
ولی اگه یه دفعه بالا بیاد و دیگه نخوابه و پف کرده بمونه,شیرینی تون خشک میشه
اگر شیرینی ها خشک شد داخل نایلون با یک نان بزاریدویک شب باشه شیرینی ها کاملا نرم میشه
این کار برای نارگیلی هم خوبه