کره نرم شده را همراه با پودرشکر،زرده تخم مرغ رنده پوست پرتقال واسانس پرتقال وهمینطور روغن مایع داخل ظرفی میریزیم و باهمزن حدود ۷دقیقه میزنیم تا کاملا رنگش روشن بشه.
آرد و بیکینگ پودر رو روی مواد الک میکنیم.همه ی آرد رو یکدفعه اضافه نکنین.اضافه کردن آرد چندمرتبه طول بکشه.بادست ورز بدین تا خمیر یکدست بشه و حین پهن کردن ترک نخوره.
خمیر رو وسط کاغذ روغنی با وردنه پهن کرده قالب زده واطراف شیرینی رو داخل سفیده میزنیم و بعد داخل گردو خورد شده ميغلتونيم تا گردو ب شیرینی بچسبه.
داخل سینی کاغذروغنی بندازین و شیرینی هارو روش بچینین.این مقدار حدودا ۲۵عددشیرینی بتون میده.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰درجه برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قراربدین.
(بین ۱۰تا ۱۵ دقیقه چک کنین برای من ۱۲ دقیقه کافی بود چون هرچی بیشتر شیرینی داخل فر بمونه از بافت نرم ب بافت بیسکوییتی تبدیل میشه.چون من بافت نرم رو از بیسکوییتی بیشتر دوس دارم بیشتر از ۱۲دقیقه اجازه ندادم داخل فر بمونه.خیلی عالی نرم و خوش طعم شد)