کیکی خوشمزه با کرم کاسترد
2تا تخم مرغ را با 1 پيمانه شكر و يك ق چ پودرهل با دورتند همزن حسابي هم ميزنيم تا كاملا پوك بشه ، سپس يك سوم پيمانه روغن مايع ميريزيم ، ونصف پيمانه شیر و نصف پيمانه پودر نارگيل هم اضافه ميكنيم ، دوپيمانه آرد را با 1ق م بكينگ پودر سه بار الك و كم كم به مواد اضافه و دوراني هم ميزنيم ودر اخر یک چهارم پیمانه گردو اضافه کنید ، مواد را تو قالب ساوارين یا قالب دونات کوچک ريخته و تو فر١٨٠ درجه به مدت بيست دقيقه ميذاريم ، بعد از پختن روش با برس هر شربتی که دوست داشتین بزنید براي تهيه كرم كاسترد دو ليوان شير سرد 5 قاشق غذاخوري سرپر پودر كاسترد و 1 پيمانه شكر اضافه و هم ميزنيم تا كاملا حل بشه ، سپس ميذاريم روحرارت و هم ميزنيم تا خوبِ خوب غليظ بشه از روی حرارت برداشته توی سینی سلفون بندازید مواد رو بریزید وصاف کنید ودوباره روش سلفون بندازید تا سرد بشه ورویه نبنده ،وقتی سرد شد بعدش يك پاكت خامه صبحانه اضافه و هم ميزنيم تا كرم يكدست بشه ، ظرف كرم و ميذاريم خنك بشه ، و بعد تو قيف ريخته و بین دوتا کیک یا روي ساوارین ها را با كرم میزنید