کوکی سالم و خوشمزه با شکر قهوه ای
آرد 1 پیمانه شکر قهوه ای نصف پیمانه شکر یک سوم پیمانه پودر کاکائو یک سوم پیمانه نمک یک چهارم ق چ کره نرم شده یک چهارم پیمانه ماست یک چهارم پیمانه تخم مرغ 1 عدد عصاره وانیل یا عصاره بادام نصف ق چ بادام تست شده خورد شده نصف پیمانه شكلات چيپسى نصف پيمانه بادام درسته 20 عدد
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کرده. در کاسه ای آرد و نمک وشکرها و پودر کاکائو را الک کرده و مخلوط می کنیم.در کاسه ی دیگر کره را با هم زن زده تا کرم رنگ شود سپس ماست و تخم مرغ و وانیل را با هم زن زده تا یکدست شود سپس مواد خشک و شكلات چيپسى و بادام خرد شده را اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا خمیر به دست آید سپس از خمیر به اندازه ی فندق برداشته و گرد می کنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم گذاشته و روی هر کدام بادام گذاشته و در فر به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند می پزیم. و روی توری خنک میکنیم