مناسب برای عصرانه ها
2 تخم مرغ 1.5 استکان شکر(حدود 110 گرم) 1 استکان روغن مایع(80 گرم) 1.5 استکان شیر(150 گرم) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) آرد(قوام مایه کیک باید از مایه کیک معمولی کمی غلیظ باشد پس چشمی بریزید)
برای روی مافین: 3 عدد سیب 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چای خوری دارچین گردو و یا فندق اگر دوست داشتید میتوانید روی مافین بادام پرک شده بریزید.
سیب ها را رنده کنید و با شکر بپزید وقتی آب سیب کشیده شد دارچین و گردو را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید . تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید سپس به ترتیب مواد مایع و خشک را اضافه کنید و هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب کاپ کیک چرب شده تا جایی که یک بند انگشت از سر قالب خالی بماند بریزید . روی هر یک 1 قاشق مرباخوری از مواد سیبی بریزید و در فر 180_170 درجه تا وقتی که خلال چوبی تمیز بیرون بیاد بپزید.