حلواییشیک و مجلسی مخصوص مراسم های مذهبی
خامه صبحاته ۲۰۰ گرم شکر ۱ پیمانه آرد الک شده ۱ پیمانه شیر حدود ۲ پیمانه کره ۱۰۰ گرم
ابتدا خامه را با پاکت در آب جوش قرار دهید تا گرم شود . سپس شکر را در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاراملی شود ،اصلا هم نزنید ، فقط مراقب باشید نسوزد و تلخ نشود و کاراملی شود .سپس از روی حرارت بردارید تا کمی از داغی بیفتد. خامه گرم را در ظرفی جداگانه کمی با قاشق هم بزنید تا صاف و یکدست شود. مجددا ظرف کارامل رو روی شعله ملایم گاز قرار دهید و خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید ، بعد از دو سه ثانیه از روی گاز بردارید که نجوشد. همانند حلواهای ساده آرد الک شده را در ظرفی جداگانه روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا خامی آن از بین برود و طلایی رنگ شود. سپس کره را به آرد اضافه کنید و تفت دهید ، سپس شیر گرم و بلافاصله تافی گرم را (مخلوط خامه و کارامل) داخل آرد و شیر بریزید و مرتب هم بزنید . اگر گوشتکوب برقی دارید با دور ملایم حلوا را روی شعله ملایم گاز هم بزنید تا تمامی مواد صاف و یکدست شوند. سپس برای جمع شدن حلوا گوشتکوب را کنار بگذارید و باقاشق چوبی حلوا را تا جایی هم بزنید تا حلوا از جداره های ظرف جدا شود و خمیر مانند شود . اجازه دهید حلوا کمی سرد شود ، دست خود را چرب کنید و بصورت کاپ کیک حلوا را شکل دهید و در کپسول و کاغذهای کاپ کیک قرار دهید و با انواع ترافلها و تافی ها تزئین کنید.
نکته: این حلوا مزه تافی می دهد و احتیاحی به گلاب و هل ندارد اما گر دوست دارید خوشرنگتر شود میتوانید کمی زعفران دم کرده اضافه کنید. در تمامی مراحل آماده سازی حلوا ، شعله گاز باید ملایم باشد .