مخصوص طرفداران شکلات
آرد 130g شکر 150g تخم مرغ 6عدد وانیل نصف قاشق چایخوری پودر کاکایو 20g الک شده آب جوش یک استکان بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
اول زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. زرده ها رو با دور کند همزن میزنیم و بعد شکر رو به اون اضافه میکنیم باز هم میزنیم. آب جوش رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. اونقدر هم میزنیم تا زرده پوک و کشدار شه. آرد، پودر کاکایو، بکینگ پودر و وانیل رو با هم 3بار الک میکنیم و کنار میذاریم. بعد از تمیز کردن سر همزن) باید خشک و تمیز باشه( سفیده ها رو میزنیم تا جایی که پف کنه و آثار همزن روی اون باقی بمونه و وقتی ظرف و برمیگردونیم از ظرف نریزه. سپس زرده و شکر زده شده رابه آرامی به سفیده ها اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن به آرامی و در جهت زدن سفیده ها هم میزنیم تا پف سفیده نخوابد سپس مواد الک شده را به آرامی اضافه میکنیم و در همان جهت قبل به آرامی هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. کف ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی میگذاریم و مواد را داخل قالب میریزیم. با حرارت 175 درجه سانتیگراد و زمان 40 تا 45 دقیقه در فر قرار میدهیم. اجازه میدهیم کیک به خوبی سرد شود بعد با گاناش تزیین می کنیم. برای گاناش روی کیک هم همونطور که میدونید خامه و شکلات تخته ای رو به نسبت مساوی روی شعله حرارت بدید تا یه سس غلیظ و روان بهتون بده و وقتی کیک خنک شد روش بریزید.