همه مواد رو جلوی رو آماده جلوی خودتون بگذارید
تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید
خوب بزنید تا کف کند
حالا وانیل و شکر را اضافه کرده آنقدر هم بزنید تا سفید رنگ شود
باید یک کرم سفید غلیظ شود. این قسمت کار خیلی خیلی خیلی مهم است. تحت هیچ عنوان سرسری نگیرید
حالا ماست را اضافه کرده و خوب بزنید
و به همین ترتیب روغن
و همینطور شیر
آرد باید حتما الک شود
بیکینگ پورد را لابه لای آرد الک کنید
اینکار را باید خیلی سریع انجام دهید که پف تخم مرغها نخوابد. در همین لحظه فر را هم روشن کرده و روی درجه 180 سانتیگراد یا 360 فرانهایت قرار دهید
آرد را مرحله به مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن خاموش هم بزنید
توجه کنید گلوله ها ای از آرد تشکیل نشود. حالا 30 ثانیه با دور تند مواد را هم بزنید
یک دایره برابر با قطر قالب از کاغذ روغنی ببرید
آن را ته قالب قرار داده و روی کاغذ و دیواره قالب را چرب کنید
مواد را آهسته توی قالب بریزید
بعد از حدود يك ساعت يك كيك بسيار خوشمزه در انتظار شماست