نلن سیمیت ترکیه

نانی خوشمزه از ترکیه



صندلی خودرو

طرز تهیه:


نصف ليوان آب ولرم + يك ق.غ مايه خمير+يك ق.غ شكر رو باهم مخلوط ميكنيم و ده دقيقه استراحت ميديم(اگر مايه خميرتون فورى باشه مى تونيد اين مرحله رو حذف كنيد(مايه خمير فورى بسيار ريزه)

یک پیمانه شیر ولرم+يك چهارم پيمانه روغن زيتون(روغن مايع هم ميشه اما با روغن زيتون كيفيت خمير و بافت نان بهتر ميشه)+ تقريباً ٤تا٥ پيمانه آرد +نصف ق.چ نمك رو اضافه ميكنيد و خوب ورز ميديد .همه آرد رو يك جا اضافه نكنيد در حدى كه خمير به دست خشك و تميز نچسبه و لطافتش از بين نره.خمير رو درجاى گرم بذاريد تا حجمش دوبرابر شه.

حالا خمير را پف گيرى كنيد و چانه هاى ٥٠ گرمى بگيريد،هر چانه را لوله اى پانزده سانتى كنيد ،دو نوار لوله اى را مثل طناب به هم بپيچيد ابتدا و انتهاى خمير را با كمى فشار دست به هم متصل كنيد.دا خل يك ظرف دو ق.غ شيره انگور(يا شيره خرما) و دو ق.غ آب رقيق كنيد،خمير طنابى شكل رو داخل شيره انگور بزنيد و بعد داخل كنجد بو داده.در فر با حرارت ١٧٥ درجه كه از قبل گرم شده به مدت بيست دقيقه قرار دهيد(تا حدى كه زير و روى نان طلايى شه،اگر روى نانها برشته نشد از حرارت بالاى فر استفاده كنيد)

تعداد نان :5الی 6 عدد




مطلب قبلیکیک ساده خانگی
مطلب بعدیکرم کارامل بدون تخم مرغ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه