کیک ساده با عطر هل و گلاب مناسب برای عصرانه ها
تخم مرغ 3 عدد گلاب ½ لیوان بکینگ پودر 1 ق م آرد 1.5لیوان شکر 1.5لیوان روغن ½ لیوان هل کمی
زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو جداگونه بزنید تا کاملاً سفت بشه. زرده رو با شکر بزنید تا کاملا با هم مخلوط وپفکی و سبک شوند بعد روغن و گلاب و هل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و سپس به مواد زرده اضافه کنید و با لیسک خیلی ارام هم بزنید و مخلوط کنید. وقتی مواد مخلوط شدن سفیده تخم مرغ رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مواظب باشید پف سفیدهها نخوابد کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید و مواد را داخل قالب بریزید و قالب را به فر منتقل کنید
درجهی فر 170 مدت زمان پختً 50 دقیقه
فر را از بیست دقیقه قبل گرم کنید
نکته: وقتی کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید کاملا خنک شود سپس از قالب خارج كنيد