برای ژله، هلوهارو خرد کنین، ژلاتین رو داخل مقداری آب سرد بپاشین، بعد بپوشونین و 10 دقیقه صبر کنین، آب کنسرو هلو و شیره گیلاس یا تمشک قرمز رو داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، سپس ژلاتین رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و مخلوط کنین، تا کاملا حل بشه، اگه بنظرتون آبش کمه، مقداری آب سرد اضافه کنین بعد بزارین کنار تا سرد شه.وقتی داره شروع میکنه بهک سفت شدن، هلوهارو اضافه کنین، بعد داخل قالب 22 سانتیمتری بریزین و 2 ساعت در یخچال بزارین.بهتره قالب رو خیس کنین قبلش.
برای پاناکوتا، ژلاتین رو داخل آب سرد بپاشین، بپوشونین و بزارین 10 دقیقه بمونه.بعد داخل قابلمه با کف کلفت، شیر، خامه، پودر شکر و وانیل رو بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم گرم کنین ولی نجوشونین، بعد ژلاتین رو اضافه کنید و مخلوط کنید، تا کاملا حل شه، بعد از روی حرارت بردارید و بزارین سرد شه کاملا.بعد روی لایه اول بریزین و بزارین چند ساعت بمونه یخچال.اگه 1 شب بمونه بهتره.
درآوردنی، یا در دمای اتاق نگه دارین تا دربیاد، ویا یهو داخل آب گرم کنین و دربیارین تا راحتتر دربیاد.
میتونین با همین مواد بجای هلو از آناناس و آب کنسرو آناناس استفاده کنین.