دونات سنتی ایتالیا با فیلینگ وانیلی
275 گرم آرد کیک پزی 275 گرم آرد نان(شاید 2-3 قاشق غذاخوری بیشتر نیاز شه) 70 گرم شکر 125 میلی لیتر آب ولرم 125 میلی لیتر شیر ولرم 3 تخم مرغ بزرگ 42 گرم خمیر مایه خیس 1/2 قاشق چایخوری نمک پوست رنده شده نصف یک لیمو 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 100 گرم کره آب شده
برای فیلینگ: 6 زرده تخم مرغ 100 گرم شکر 40 گرم آرد گندم 450 میلی لیتر شیر وانیل میتونین از کرمهای دیگه هم واسه داخلش استفاده کنین
شیر، آب و شکر رو مخلوط کنین، خمیر مایه رو اضافه کنید و مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید بعد آرد هارو الک کنین و مخلوط کنین بعد بقیه موادو بجز کره اضافه کنین و ورز بدین و در آخر کره رو اضافه کنین و ورز بدین. بپوشونین و حدود 1 ساعت استراحت بدین تا دوبرابر شه.بعد دوباره ورز بدین کمی و به کلفتی 1-1ونیم سانتیمتر باز کنین و به دایره های به قطر 7 سانتیمتر ببرین.بعد هر دو طرفشون آرد بپاشین و 20-30 دقیقه دیگه بزارین بمونن بعد در روغن داغ (170-175 درجه) سرخ کنین.روی دستمال بزارین تا سرد شن.زرده ها و شکر رو خوب با همزن بزنین تا رنگش روشن شه، وانیل و 50 میلی لیتر شیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد 400 میلی لیتر شیر رو بجوشونین بعد مخلوط زرده هارو آرام آرام، درحالی که هم میزنین، اضافه کنین و هم بزنین روی حرارت تا غلیظ شه. روشو با سلفون بپوشونین طوریکه در تماس با فیلینگ باشه و بزارین سرد شه. داخل دوناتها رو با فیلینگ پر کنین و روشون پودر شکر بپاشین.
#شیرینی #خمیر