کیک عصرانه ی بسیار لطیف و راحت
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد بیکینگ پودر ۱ق م وانیل ۱ق چ شکر یک پیمانه ارد یک ونیم پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه پودرکاکائو۱ق م كره صدو بيست گرم
ابتدا فر روشن بعد تخم مرغهایی که به دمای اتاق رسیدن رو توظرف میشکنیم به همراه وانیل وشکر خوب هم میزنیم طولانی اینقدر که حجم مواد دوبرابر یا بیشتر میشه طوری که ظرف رو کمی کج میکنیم مواد زده نشده زیرش نمونده باشه حالا شیر و كره اب شده رو اضافه میکنیم وبامفتول میزنیم بعد ارد الک شده وبیکینگ پودر رو به مواد اضافه کرده وخوب هم میزنیم حالا کل موادرو دوقسمت کرده تو یکیش پودر کاکائو میریزیم میتونیم مقدارشو بیشترم بکنیم که تیره تر بشه اما دقت کنید هر چه قدر تو این ظرف کاکائو ریختیم تو ظرف دوم باید ارد گندم بریزیم که غلظت مساوی بشه وگرنه مواد کاکائویی میره زیر حالا مواد سفید رو میریزیم تو قالب چرب شده به مواد قهوه ای رو میریزیم میتونید با خلال یا چنگال یه کوچولو مواد داخل قالب هم بزنید که ابرو باد بشه بزارید تو فر با درجه ۱۷۵به مدت ۴۵دقیقه
من لابه لاش كشمش و گردو هم گذاشتم كشمش رو بشورين و توي يه قاشق ارد بغلتونيد تا ته قالبتون نچسبه