مخصوص طرفداران موکا و نسکافه
برای کیک: 1/2 پیمانه ویا 120 میلی لیتر نسکافه دم کرده، در دمای اتاق 1ونیم قاشق چایخوری پودر اسپرسو 1/2 پیمانه ویا 120 میلی لیتر شیر پرچرب 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا کمتر 1 و 1/3 پیمانه ویا 189 گرم آرد 1/3 پیمانه ویا 28 گرم پودر کاکائو شیرین نشده 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین (چون ضرر داره بجاش 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین) 1/4 قاشق چایخوری نمک 1/2 پیمانه ویا 113 گرم کره، در دمای اتاق 1/2 پیمانه ویا 99 گرم شکر 1/2 پیمانه ویا 99 گرم شکر قهوهای روشن 1 تخم مرغ، در دمای اتاق
برای فراستینگ نسکافه ای: 1 پیمانه ویا 227 گرم کره، در دمای اتاق 2ونیم پیمانه ویا 283 گرم پودر شکر 1ونیم قاشق چایخوری عصاره وانیل یا کمتر 1ونیم قاشق چایخوری پودر اسپرسو یا نسکافه
فر را در درجه 180 درجه بگذارید، کاغذ های مافین را داخل قالب بزارین.
پودر اسپرسو رو با نسکافه دم کرده مخلوط کنین تا کاملا حل شن، شیر و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین کنار.در یک کاسه متوسط، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو مخلوط کنین و الک کنین.کره و شکر هارو با همزن برقی، با درجه متوسط بزنین تا رنگش روشن شه و پفی شه، حدود 3 دقیقه.تخم مرغ رو اضافه کنین و بزنین تا مخلوط شه، سرعت همزن رو کم کنین و مخلوط مواد خشک و مخلوط شیر رو در 3 مرحله اضافه کنین، با مواد خشک شروع کنین و با مواد خشک تموم کنین.میتونین بجای همزن، با لیسک مواد رو زیرو رو کنین.تا مواد رو زیاد هم نزنین ولی همه چی کاملا مخلوط شه.2/3 کاغذ هارو با مایع کیک پر کنین و 17-20 دقیقه بپزین تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توی کیکها.بعد بزارین تا کاملا سرد شه.
برای فراستینگ، در کاسه کوچکی، پودر اسپرسو یا نسکافه رو داخل عصاره وانیل حل کنید و بزارین کنار.کره رو با درجه متوسط به بالای همزن بزنین، حدود 5 دقیقه و نیاز بود، وسطها، همزن رو خاموش کنین و با لیسک اطراف کاسه رو به طرف داخل، تمیز کنید.سرعت همزن رو کم کنین و کم کم پودر شکر رو اضافه کنین و هرسری خوب بزنین بعد بقیشو اضافه کنین، سپس باز هم با لیسک، اطراف کاسه رو تمیز کنین و با سرعت متوسط به بالای همزن، اونقدر بزنین تا پفی شه، حدود 1-2 دقیقه، بعد مخلوط وانیل رو اضافه کنین و اونقدر بزنین تا فرم بگیره .بعضا با لیسک، اطراف کاسه رو تمیز کنید.
#کیک #فراستینگ #شکلاتی