عصرانه ای خوشمزه و لذیذ
برای پایه: 2 تخم مرغ 1/2 پیمانه شکر 1/4 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه شیر 1 پیمانه پر، آرد 10 گرم بکینگ پودر وانیل
برای کرم: 2ونیم پیمانه شیر 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (سفید) 4-5 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری کره وانیل
برای شفاف بودن میوه ها: 3 قاشق غذاخوری شکر 4 قاشق غذاخوری آب چند قطره آب لیمو
تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین، بقیه موادو به ترتیب اضافه کنین و بزنین، آرد، وانیل و بکینگ پودر رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین و در قالب که روغن مالیدین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توش. برای کرمش هم، همه موادو مخلوط کنین بجز کره و وانیل و داخل قابلمه بجوشونین تا غلیظ شه بعد از روی شعله بردارین و کره و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین.میتونین بعد ازینکه کاملا سرد شد، پودر کرم شانتی یا دریم ویپ اضافه کنین و هم بزنین. برای شفاف بودن میوه ها هم، آب و شکر رو بجوشونین و آب لیمو رو اضافه کنین و 2-3 دقیقه دیگه بجوشونین و بعد ازینکه ولرم شد، با فرچه روی میوه ها بمالین.میتونین بجاش، از ژله آلوورا استفاده کنین.
#کیک #دسر