مواد اولیه را اندازه گیری کنید و بیست دقیقه ای زمان دهید تا همه مواد هم دما شوند. اگر شکرتان دانه ریز بود که هیچ اگر نه حتما شکر را آسیاب کنید من برای همه کیکهام شکر رو آسیاب میکنم. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید سینی لعابی کف فر بماند. کره به دمای محیط رسیده و شکر آسیاب شده را با همزن حدود 10 دقیقه هم بزنید.
تخم مرغها را دانه دانه شکسته و بعد اضافه کردن هر تخم مرغ یک دقیقه مواد را هم بزنید وانیل را هم اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم 3 بار الک کنید و در سه مرحله به همراه شیر به مواد افزوده و با دور متوسط همزن هم بزنید تا مواد یکدست شود. برای درست کردن مواد میانی آرد و شکر قهوه ای و هل را با هم مخلوط کرده و کره سرد یخچالی را با نوک انگشتان به خورد آرد و شکر دهید(یا مواد میانی را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا به شکل خرده های نان دراید)
شاتوتها را شسته و آماده کنید. یک قالب گرد ساده با قطر 23 سانت ترجیحا کمربندی را با کره چرب و سپس آرد پاشی کنید. آرد اضافی قالب را حتما با تکان دادن قالب بگیرید.دو سوم از مایه کیک را در قالب ریخته میوه مورد نظرتان را چیده و روی میوه ها مواد میانی را بریزید و سپس باقیمانده مواد کیک را روی مواد میانی ریخته و روی کیک را صاف کنید و قالب را در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط فر به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید تا روی کیک طلایی شود.
قالب را از فر خارج کرده و روی پنجره سیمی خنک کنید سپس کمربند دور کیک را باز کرده و کفه قالب را هم جدا کنید یا اگر در قالب معمولی کیک را پخته بودید کیک را برگردانید و اجازه دهید کامل خنک شود سپس سرو کنید.
پیشنهاد: به جای شاتوت از میوهایی مثل هلو، شلیل، زردآلو، توت فرنگی، گیلاس، آلبالو و .... هم میتوانید استفاده کنید
اگر شکر قهوه ای در دسترس نبود از شکر سفید هم میتونید استفاده کنید ولی طعمش با شکر قهوه ای خاص و خوشمزه تره