درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
کیک با روکش ژله
بازدید:
3232
دسر و شیرینی
سمانه
کیکی شیک و متفاوت برای دوست داران ژله بستنی
بعد از پخت کیک و سرد شدن، ژله بستنی سرد شده را به اندازه 3 سانت ته ظرفی که بزرگتر از کیک هستش میریزیم و میگذاریم داخل یخچال تا کاملا ببنده. بعد کیک را وسط ظرف روی ژله گذاشته بقیه ژله بستنی را دور کیک میریزیم، اون قسمت پایین کیکم که کمرنگ شده واسه اینه که ژله کم اومد شیر اضافه کردم که بهترم شد. واسه اطمینان بیشتر یه قاشق پودر ژلاتین هم به ژله اضافه کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
بستنی خانگی
مطلب بعدی
خامه روی کیک و شیرینی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی