درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
خامه روی کیک و شیرینی
بازدید:
858
دسر و شیرینی
سمانه
نوعی خامه برای تزیین کیک و کاپ کیک
مواد لازم:
ژله............................1 بسته
شکر.........................2/3 پیمانه
سفیده تخم مرغ............1عدد
وانیل.........................1 قاشق چای خوری
آب جوش.....................1/2 پیمانه
طرز تهیه:
شکر و پودر ژله و سفیده و وانیل رو بریزید تو ظرف و با دور متوسط همزن بزنید تا خوب مخلوط بشه. کم کم سرعت رو بالا ببرید و آب جوش رو هم زمان با هم زدن بهش اضافه کنید و حدود 7 تا 8 دقیقه بزنید. خامه روی کیکون آماده است و می تونین توی قیف بریزید و با ماسوله دلخواه تزیین کنید.
این خامه را می توانید برای تزیین کیک و کاپ کیک استفاده کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد
مطلب قبلی
کیک با روکش ژله
مطلب بعدی
ژله کاور
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی