طرز تهیه توپک های پنیری برای سفره افطار

به علت عدم نیاز به پخت و یا سرخ کردن، این غذا، غذایی ساده و در عین حال سالم و مناسب برای افطار کردن در ماه رمضان است.

بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم :

پنیر فتا (پنیر صبحانه) ۵۰۰ گرم
ماست چکیده خامه‌ای ۱۰۰ گرم
شوید و زیره ۵ قاشق غذاخوری
مغز پسته ۵ قاشق غذاخوری
مغز گردوی خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
کنجد ۵ قاشق غذاخوری


روش تهیه :

پنیر فتا و ماست چکیده را به وسیله چنگال با هم خوب مخلوط کرده و به اندازه یک فندق از آن بردارید و در دست فرم دهید سپس در صورت تمایل می‌توانید در شوید و زیره بغلطانید، این مواد برای افرادی که دارای چربی خون بالا هستند، مناسب می‌باشد. و یا اینکه توپ‌های پنیری را در مغز گردوی خرد شده، مغز پسته یا کنجد بو داده بغلطانید و کنار هم در ظرف قرار دهید و همراه نان و سبزی خوردن یا با چای میل کنید.


نکته تغذیه‌ای :

به علت عدم نیاز به پخت و یا سرخ کردن، این غذا، غذایی ساده و در عین حال سالم و مناسب برای افطار کردن است. در ضمن وجود پنیر، ماست و مغزهای روغنی باعث بالا رفتن ارزش غذایی این افطاری می‌شود. شوید و زیره نیز برای افراد مبتلا به چربی و فشار خون بالا مناسب است.


منبع : zibasho

صندلی خودرو
مطلب قبلیسوشیر برنج
مطلب بعدیطرز تهیه دویماج مخصوص افطار
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه