درباره
تماس
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
بیسکوییت هندوانه ای
بازدید:
724
دسر و شیرینی
سمانه
بیسکوییتی خوشمزه و زیبا
مواد لازم:
تخم مرغ..........................1 عدد
کره................................150گرم
پودر قند.........................100گرم
آرد................................300گرم
بکینگ پودر.....................1/2 قاشق مرباخوری
وانیل شکری....................1/2 قاشق مرباخوری
رنگ قرمز و سبز...............به مقدار لازم
نی شیر کاکائویی ...............1عدد
طرز تهیه:
برای تهیه بیسکویت هندوانه ای ابتدا کره را با همزن به مدت ۲ الی ۳ دقیقه می زنیم تا رنگ آن عوض شود سپس پودر قند را به آن اضافه می کنیم و می زنیم و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم
در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم ابتدا با هم زن بزنید بعد از اینکه مواد سفت شد با دست مخلوط کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد آرد را اضافه کنید
در زمان ورز دادن به این نکته توجه کنید به دلیل وجود کره نباید خمیر را زیاد ورز دهید چون بیسکویت سفت می شود. یکی از راههای تشخیص آماده بودن خمیر این است که باید جای انگشت روی خمیر بماند بعد از اینکه خمیر آماده شد به سه تکه تقسیم کنید به خمیر بزرگتر رنگ قرمز اضافه کنید و به خمیر کوچکتر رنگ سبز اضافه نمایید و کمی ورز دهید تا خمیر رنگ بگیرد سپس خمیرها را در نایلون گذاشته و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد روی میز کارکاغذ روغنی بگذارید و خمیر قرمز را به شکل لوله در آورید و در نایلونی که باز کرده اید بگذارید و دور خمیر را با نایلون بپیچید و در یخچال بگذارید
یک نایلون دیگز باز کنید و روی میز کار بگذارید خمیر سفید را به ابعاد ۱۴*۲۵ روی نایلون باز کنید و بعد خمیر قرمز را با نایلون روی خمیر سفید بگذارید و به آرامی نایلون را بردارید بعد خمیر سفید را با کمک نایلون دور خمیر قرمز رول کنید
سپس خمیر سبز را کمی بزرگتر از قبل به شکل مستطیل پهن کنید و خمیر سفید و قرمز را که رول کردید روی خمیر سبز بگذارید و مجددا رول کنید و با دست محل رسیدن خمیر ها را روی هم صاف کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید
بعد از اینکه خمیر یک ساعت استراحت کرد از یخچال بیرون آورید و با چاقوی تیز خمیر را با عرض نیم سانتیمتر برش دهید و برش های داده شده را از وسط نصف کنید و روی آن دانه های نی شیر بگذارید
سپس در سینی فر که چرب کرده اید بگذارید و در فر که با دمای ۱۸۰ در جه سانتیگراد از قبل روشن و گرم کرده اید بگذارید زمان پخت این بیسکویت ۱۵ دقیقه است
در صورتیکه از ماکروفر استفاده می کنید ابتدا پیش گرمایش ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود و سپس دما را به ۲۲۰ درجه سانتیگراد تغییر دهید و به مدت ۱۵ دقیقه روی سه پایه کوتاه قرار دهید.
نوش جان
منبع: اورزوییت
مطلب قبلی
دسر پان اسپانیایی
مطلب بعدی
رولت دو رنگ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
شربت ژله ای خنک و دلچسب
حلوا کاسترد مجلسی
حلوا رولی مجلسی
کیک حلوایی
شربت ژله ای خنک، مخصوص تابستان
ترحلوا شیرازی قالبی مخصوص افطار
توپک لوتوس
شله زرد و نکته های طلایی پخت آن
کیک انار
کیک مرمری
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
فناوری
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
ورزش
علم ورزش
کاریکاتور ورزشی
پوستر ورزشی