رولت خامه ای

شیرینی مورد علاقه همگان

صندلی خودرو

مواد لازم:

تخم مرغ .............................۴ عدد
ارد....................................سه چهارم پيمانه(٤ق غ )
شکر..................................سه چهارم پیمانه(٤ق غ )
بکینگ پودر ........................یک دوم قاشق چایخوری
وانیل.................................یک دوم قاشق چایخوری


طرز تهیه:

سفيده و زرده را جدا كرده. سفيده را خوب زده تا از ظرف نريزد بعد ٢ق از شكر را به آن اضافه كرده. زرده را با وانيل و بقيه شكر ها مخلوط كرده همزده. زرده را به سفيده اضافه ميكنيم نه سفيده را به زرده زياد هم نزده به اندازه اي كه مخلوط شوند. حالا آرد الك شده را اضافه كرده و با پنجه باز دست هم ميزنيم تا پف ان نخوابد. کف قالب ٣٥ در ٢٥ رو کاغذ روغنی بزارید (محض احتیاط کاغذ روغنی تونو چرب کنید) مواد اماده شده را داخلش بریزید طوري پهن كنيد كه تمام سطح خمير يه ضخامت داشته باشد. بزارید داخل فری که از 15 دقیقه قبل روشن کردید. درجه حرارت هم 200 درجه سانتیگراد هست. حدود هشت تا ۱۲ دقیقه در طبقه وسط فر.
فقط حواستون باشه که زود میسوزه.
وقتی پخت و از فر خارجش کردید یه پارچه نخی بزارید روش بعد قالب رو برگردونید تا کیک روی پارچه قرار بگیره حالا با دقت کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید. (اگه کاغذ روغنی به سادگی از کیکتون جدا نشد یه تکه یخ بگیرید و روش بمالید تا جدا بشه )و با کمک پارچه ای که زیرکیک هست رولش کنید و بزارید همونجور بمونه تا خنک بشه. وقتی کاملا خنک شد کیک رو باز میکنیم و روش خامه میزنیم و به دلخواه میتونیم موز یا گردو و دارچین بريزيم.
سپس بعد از خامه زدن دوباره رولش میکنیم و روي كيك را هم خامه یاشکلات میزنیم و با پودر نارگيل يا شكلات رنده شده تزيين ميكنيم و میزاریم تو یخچال تا خنك شود بعد از خنك شدن اون را برش دهید.
نوش جان


گردآوری: تحریریه نیمکد


مطلب قبلیکیک فنجونی بدون نیاز به فر
مطلب بعدینوشیدنی خنک با طعم قهوه و شکلات
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه