درباره
تماس
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
نان پارکر
بازدید:
660
دسر و شیرینی
سمانه
نانی خوشمزه با بافت نرم و لطیف
مواد لازم:
شیر...................................1 پیمانه
کره آب شده.........................4 قاشق غذاخوری
شکر...................................4 قاشق غذاخوری
خمیرمایه..............................2 و 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ...............................2 عدد
آرد.....................................4 و 1/4 پیمانه
نمک...................................1/2 قاشق چایخوری
کره برای روی نان ها...............2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
این نان اولین بار در منطقه پارکر هوس در امریکا پخت شده و به همین دلیل به همین اسم نامگذاری شده است. نان پارکر با داشتن شیر و کره بسیار نرم، لطیف و شیرین می باشد.
خمیر مایه را در نصف شیر ریخته و 5 دقیقه استراحت دهید، سپس مابقی شیر، شکر و کره را در شیرجوشی ریخته و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس اجازه دهید مخلوط سرد شود. تخم مرغ را به مخلوط کره افزوده و هم بزنید. آرد و نمک را در کاسه بزرگی الک کرده، وسط آن را گود کنید و مخلوط کره و خمیرمایه را در آن ریخته و آرام آرام هم زده تا خمیر حاصل شود. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید و در ظرفی که کمی چرب شده گذاشته، روی آن را پوشانده و در جای گرم به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت ابتدا پف خمیر را با مشت دست گیرید . نصف خمیر را ابتدا 4 قسمت کنید در وسط هر قسمت یک طعم ایجاد کنید .
قسمت1: کشمش که خیس کرده و خشک شده بود و کمی با ارد مخلوط کرده و بریزید . قسمت 2: اق غ عسل بریزید. قسمت 3 :خرمارو که پوست گیری کرده و با کمی اب و دارچین و گلاب روی حرارت گذاشته تا نرم بشه بریزید و در نهایت قسمت اخر چیبس شکلات بریزید. در قالب لوف که چرب کرده و قرار دهید.
نصف دیگر خمیر راهم همینطور ولی دیگه قسمت نکرده یه تکه . ابتدا با وردنه به طول و عرض دلخواه باز کرده بعد از مواد در وسط کنارهم گذاشته خمیر را لوله کرده و بصورت میان تهی در قالب پیتزا که چرب کرده قرار دهید.
نکته: در نونها هرچی خمیر نازکتر پهن بشه بهتره مگر در دستور ضخامت خاصی رو گفته باشد. روی آن را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.
روی خمیرها را کره آب شده و 1 قاشق عسل ، همراه زعفران که با کمی شیر مخلوط کرده زده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت به مدتی نان ها پخته شوند قرار داده نزدیک به زمان پخت دوباره از رومال تون روی نان ها بمالید. هنگامیکه از فر دراوردید هم دوباره روی نانها کره و عسل بمالید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد
مطلب قبلی
کیک در تابه چدنی دو طرفه
مطلب بعدی
تافی کاراملی شکلاتی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
شربت ژله ای خنک و دلچسب
حلوا کاسترد مجلسی
حلوا رولی مجلسی
کیک حلوایی
شربت ژله ای خنک، مخصوص تابستان
ترحلوا شیرازی قالبی مخصوص افطار
توپک لوتوس
شله زرد و نکته های طلایی پخت آن
کیک انار
کیک مرمری
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
فناوری
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
ورزش
علم ورزش
کاریکاتور ورزشی
پوستر ورزشی