تافی کاراملی شکلاتی

تافی خوشمزه با طعم شکلات
بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم:

شکر.........................1 لیوان
شیر عسلی.................1قوطی
کره..........................1 قاشق
شکلات......................1 لیوان


طرز تهیه:

شکلات را به روش بن ماری آب کنید و اگر قالب گرد کوچک شکلات دارید داخل ان بریزید یا با قاشق چایخوری روی کاغذ روغنی بچکانید تا شکل گرد به خود بگیرد. داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. قالب شکلات گنبدی یا هر مدل دیگری که دارید را آماده کنید. شکر را داخل قابلمه ای که ضخامت کف آن زیاد باشد بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. اجازه دهید شکر اب شده و به رنگ طلایی درآید. در طی کاراملیزه شدن شکر ان را به هم نزنید چون کریستالی میشود فقط کناره های ظرف را با دستمال مرطوب پاک کنید که ذرات کریستالی شده لبه ها وارد شکر نشود. شیر عسلی و کره را اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند و به مدت 15 دقیقه دیگر حرارت دهید.در طی زمان حرارت دیدن مرتب هم بزنید. از روی حرارت بردارید و بلافاصله داخل قالب اماده شکلات بریزید و روی ان را صاف کنید. بعد از اینکه کارامل بسته شود ولی هنوز کمی نرم بود قطره های شکلاتی اماده را روی ان قرار دهید و بگذارید تا کاملا بسته شود.
نوش جان


گردآوری: تحریریه نیمکد

صندلی خودرو
مطلب قبلینان پارکر
مطلب بعدیکیک رنگین کمانی توی پلوپز
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه