کیک لامینگتون

یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه

صندلی خودرو

مواد لازم:

کره (نرم شده)................................... 190 گرم
شکر ............................................... 1 فنجان یا 220 گرم
وانیل ............................................. 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ ......................................... 3 عدد
آرد ............................................... 350 گرم
شیر .............................................. 250 میلی لیتر
شکلات تلخ ..................................... 220 گرم
خامه پرچرب ................................... 250 میلی لیتر
پودر نارگیل ................................... 1 فنجان


طرز تهیه:

فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر باید حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم. سپس تخم مرغ ها را با هم همراه با یک قاشق چای خوری وانیل اضافه کرده و تا زمانی که خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود. شکلات، خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.
نوش جان


گردآوری: تحریریه نیمکد


مطلب قبلیحلوا موز
مطلب بعدیکیک شمع
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه