کیک شمع

ظاهری متفاوت از یک کیک خوشمزه

صندلی خودرو

مواد لازم:

تخم مرغ...................................... 5 عدد
آرد ........................................... 2/3 پيمانه معادل 145 تا 150 گرم
شكر دانه ريز............................... 2/3 پيمانه معادل 75 تا 80 گرم
شربت بار.................................... 1/4 پيمانه
وانيل ........................................ 1/4 قاشق چای خوری و يا رنده پوست ليمو
خامه فرم گرفته ........................... 500 گرم


طرز تهیه:

شما میتونید برای درست کردن این کیک از رولت های آماده استفاده کنید یا اگه فرصتش رو دارید رولت رو توی خونه خودتون درست کنید .
اون دسته از خانمای هنرمندی که میخوان رولت رو توی خونه خودشون آماده کنن میتونن از دستور زیر استفاده کنن :
در ابتدا فر را روى 200 درجه سانتى گراد 400 درجه فارنهايت گرم ميكنيم . سفيده و زردهء تخم مرغ را جدا ميكنيم. سفيده ها را داخل ظرف همزن ريخته و حدود 4 دقيقه ميزنيم تا فرم بگيره ، وقتى سفت شد كم كم و به تدريج شكر را اضافه ميكنيم ( قاشق قاشق ) تا شكر تمام بشه. حالا زرده ها را به همراه وانيل و يا اسانس دلخواه به سفيده اضافه ميكنيم و 2 دقيقه ديگه مواد را هم ميزنيم. شربت بار را هم اضافه ميكنيم و دستگاه را خاموش كرده و آرد را كه حتماً چند بار از قبل الك كرديم رو به تركيب تخم مرغ ها اضافه ميكنيم. نكته مهم در تهيه رولت اين است كه بر خلاف كيك اسفنجى بايد خوب مواد را مخلوط كنيم تا پف سفيده بخوابه و از بين بره واين مهم ترين نكته رولته !!! چون نميخوايم مثل بافت كيك اسفنجى باشد. سپس يك قالب 30x40 را حتماً با روغن جامد چرب ميكنيم و بعد كاغذ روغنى را پهن ميكنيم به هيچ وجه سطح كاغذ چرب نشود !!! مواد را دوقسمت ميكنيم و يك قسمت آن را داخل قالب ريخته و نازك صاف ميكنيم توجه داشته باشيد كه مواد از هر طرف يك سانت با اطراف سينى فاصله داشته باشد. بعد سينى را طبقه وسط فر براى مدت 7 يا 8 دقيقه قرار ميدهیم. توجه داشته باشيد كه اين زمان بيشتر نشه چون در اين صورت نون رولت خشك ميشه . اگر هم زمان كم ترى در نظر بگيريم نون خوب پخته نميشه وخمير ميشه و به كاغذ ميچسبه . بهتره اين زمان رو كنار فر باشيم و نون را كنترل كنيم زمانى كه روى نان قهوه اى روشن شد نون آماده ست . البته قلق فر ها با هم متفاوتند و اينو فقط خود شما هستيد كه تشخيص ميديد !!!
بعد از پخت نون اول ميتوانيد سينى دوم را به همون صورت آماده كنيد و در فر قرار بدید. بعد كه نون رولت را از فر بيرون آورديد و كمى خنك شد خامه فرم گرفته را روى نان كشيده و نان را رول ميكنيم و براى مدت يك ساعت در فريزر قرار ميدهيم .
و بعد از يك ساعت رولت را با يك چاقوى خيلى تيز برش ميدهيم . بهتره براى سهولت كار و تميزى برش ها يك ليوان آب داغ كنار دستتون بذارید و هربرشى كه ميدید اول چاقو رو داخل آب داغ كرده و با يك دستمال تميز آن را خشك کرده و بعد نون را برش ميدیم .
نكته : 1. معمولاً جدا كردن نون از كاغذ كمى حوصله ميخواهد كه بهتره كمى صبور باشيد.
2. اگه نون ها كمى خشك بود روى نون يك حوله نمناك انداخته آن را براى مدت كمى داخل يه نايلون قرار بدهید .
خوب حالا رولت آماده شده و میخواید اونو به صورت شمع درستش کنید . برای پوشش دور رولت شما میتونید از خمیر فوندانت یا آیسینگ رول استفاده کنید . خمیر فوندانت به صورت آماده توی بازار به رنگهای مختلف موجود هست . شما میتونید به دلخواه از شکلات های رنگی یا سفید هم استفاده کنید . شکلات مورد نظرتون رو باید به روش بن ماری آب کنید ( روش بن ماری روش غیر مستقیم برای ذوب کردن هست یعنی ظرف شکلات رو روی بخار کتری قرار بدید تا آب بشه ) البته از ماکروفر هم برای ذوب کردن شکلات میتونید استفاده کنید . بعد از سرد و سفت شدن شکلات با استفاده از خمیر فوندانت یا آیسینگ رول دور رولت رو کاملا بپوشونید و قسمت های اضافی را برش بزنید . شمع های آماده را روی ظرف مورد نظرتون قرار بدید . میتونید از کمی شکلات برای زیر کار و محکم شدن کار استفاده کنید . روی شمع ها رو مجددا با شکلات آب شده و قیف پلاستیکی به صورت قطره های شمع تزئین کنید . از شمع های باریک و کوچیک میتونید برای طبیعی شدن کار استفاده کنید و شمع ها را روشن کنید .
نوش جان


منبع: kaghaz-rangi.com


مطلب قبلیکیک لامینگتون
مطلب بعدیشیرینی زنجبیلی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه