درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
تارت کرن بری
بازدید:
1669
دسر و شیرینی
سمانه
تارتی خوشمزه و راحت
مواد لازم:
آرد سفید.............................. برای سطح کار
خمیر شیرینی پزی................... 1/2 پیمانه
مواد لازم برای داخل تارت:
آب سرد.............................. 1/2 فنجان
ژلاتین بدون طعم................... 2 ورق
کرنبری تازه......................... ۶ فنجان
شکر................................... 1 و 3/4 تا 2 فنجان برای طعمدار کردن
ژله قرمز.............................. 1 فنجان
کنیاک................................. 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
نان تارت: بر روی سطحی که میخواهید خمیر را آماده نمائید کمی آرد بپاشید، خمیر را با وردنه به صورت ورقهای 32 سانتی پهن نمائید. با یک برس خشک مخصوص شیرینی پزی، آردهای اضافه را کنار بزنید؛ خمیر را درون ماهیتابهای ۲۵ سانتی، شیاردار که کف آن قابلیت جدا شدن داشته باشد پخش نمائید. لبهها را به سمت مرکز تا بزنید، که محکم شوند؛ خمیر را به گوشههای داخلی ماهیتابه فشار دهید. با چنگال چندین سوراخ در خمیر تارت ایجاد نمائید. با روکش پلاستیکی روی آن را بپوشانید؛ در حدود 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
فر را از قبل در دمای 375 درجه گرم کنید. روکش تارت را برداشته و شیارهایی با کاغذ پوستی روی آن ایجاد کنید و درون آن را با وزنههای مخصوص کلوچهها یا حبوبات خشک پر نمائید. تا هنگامی که لبهها کاملا طلایی شوند، آن را بپزید که زمانی در حدود 20 دقیقه میشود. وزنهها را خارج نمائید و دوباره درون فر قرار دهید تا کف خمیر خشک و طلایی شود، بین 15 تا 20 دقیقه. خمیر را از فر خارج نمائید وا جازه دهید در دمای آشپزخانه کاملا خنک شود.
محتویات داخل:
آب سرد را در کاسهای بریزید. ژلاتین را درون آب ریخته و تا زمانی که ورقههای ژلاتین نرم شوند هم بزنید که حدودا ۵ دقیقه زمان لازم است. کرنبری، شکر، ژله و کونیاک را مخلوط کنید و درون ماهیتابهای بریزید و در دمای ملایم به مدت 12 تا 15 دقیقه حرارت دهید. این مواد نباید بیش از حد پخته شوند یا آبکی باشند؛ کرنبریها باید نرم باشند اما نباید له شوند. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شوند. مواد خنک شده را درون کاسهی ژلاتین ریخته هم بزنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند. مخلوط کرن بری را درون نان تارت ریخته و اجازه دهید حداقل یک ساعت پیش از سرو درون یخچال کاملا خنک شود.
نوش جان
منبع: alamto.com
مطلب قبلی
دسر Mohallabiah
مطلب بعدی
مافین کیک شکلاتی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی