درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
کیک باقلوا
بازدید:
1021
دسر و شیرینی
سمانه
کیکی فوق العاده خوشمزه
مواد لازم:
تخم مرغ............................. 4 عدد
شیر .................................. یک لیوان
شکر.................................. 1 پیمانه
هل.................................... 1 قاشق چای خوری
یکینگ پودر......................... 2 قاشق چای خوری
روغن مایع ........................... 1/2 پیمانه
وانیل................................. 1/4 قاشق چای خوری
آرد ................................... 2 پیمانه
پودر نارگیل......................... 1 تا 2 قاشق غذاخوری
بادام خرد شده..................... 1 تا 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم شربت:
شکر ................................. 1 پیمانه
آب ................................... 1 پیمانه
گلاب.................................. 1/2 پیمانه
زعفران............................... مقداری
طرز تهیه:
ابتدا فر را با درجه 175 درجه روشن میکنید تا گرم شود. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن یا چنگال خوب هم بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس هل و روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و آروم با لیسک هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس قالب مورد نظر را چرب کرده و بیشتر از 3/4 مواد را در ظرف بریزید و به بقیه مواد پودر نارگیل و پودر بادام اضافه کنید و بر روی مواد کیکی که در قالب ریختید بریزید و قالب را در فر قرار دهید تا بپزد.
اکنون شکر و آب را در روی شعله گاز قرار داده تا شربت درست شود. وقتی جوش آمد هل و گلاب و زعفران را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. زمان درست کردن شربت کلا ده دقیقه می باشد. البته دقت کنید که شعله کوچک گاز را انتخاب کنید ولی با شعله زیاد.
پس از آماده شدن کیک آن را از فر درآورده و مانند باقلوا به صورت لوزی های کوچک برش زده و سپس شربت داغ را روی کیک داغ بریزید. بعد از این که کمی خنک شد لوزی های کوچک را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را سلفون کشیده و بگذارید داخل یخچال کاملا خنک شود و سپس سرو کنید.
نکته: 1. قالب را بزرگتر انتخاب کنید تا قطر کیک زیاد نشود و لوزی ها ظاهر شکیل تری داشته باشند و همچنین کل لوزی ها شیره ای شود نه فقط قسمت انتهای آن.
2. منظور از پودر بادام این است که خلال بادام را در کاسه ای ریخته و با کوشتکوب معمولی کمی ان را نرم کنید. می توانید بادام را حذف کنید. سلیقه ایه.
3. در دستورات مختلف گفته شده کیک سرد و شربت داغ یا برعکس باشد. ولی من خودم هر دو را داغ ریختم و مصرف کنندگان خیلی راضی بودند.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
شکلات مجلسی
مطلب بعدی
کیک لبو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی