درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
بوفی هویج و نارگیل
بازدید:
561
دسر و شیرینی
سمانه
عصرونه خوشمزه و مقوی از کشور هندوستان
مواد لازم:
هویج درشت ..................... 3-4 عدد
پودر قند ......................... به میزان لازم
پودر نارگیل ..................... 200 گرم
طرز تهیه:
تا حالا راجب بورفی شنیدید؟ بورفی طعم های مختلفی داره و مخصوص کشور هندوستان هستش یه عصرونه مقوی و خوشمزه که به فر احتیاج نداره و خیلی راحت تهیه میشه درمزه های مختلف که سعی میکنم. در اینجا به آموزش بورفی هویج و نارگیل می پردازیم که تست فوق العاده ای داره:
اول هویج هارو بشویید و پوست بگیرید و تو یه قابلمه بپزید تا کاملا پخته بشه
بعد داخل مخلوط کن و یا هر وسیله ای که بشه قشنگ پوره کرد بریزید تا پوره بشه بعد پودر قند رو اضافه کنید و مرتب مزه کنید تا به شیرینی دلخواهتون برسه. در اخر پودر نارگیل رو اضافه کنید تا جایی که خمیر بشه و بتونید تو دستتون فرمش بدید از خمیر به اندازه گردو تو دستتون گلوله کنید و توی پودر نارگیل بغلتونید .
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد
مطلب قبلی
دسر زعفرانی
مطلب بعدی
کاچی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی