درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
خورشت آلو مسما گیلانی
بازدید:
702
آشپزی
سمانه
خورشتی خوشمزه برای علاقه مندان غذاهای گیلانی
مواد لازم:
پیاز.................................. 5 عدد بزرگ
آلوچه خشک........................1 لیوان
مرغ.................................. 5 تکه
زردچوبه ونمک وفلفل سیاه..... مقداری
شکر................................. 1قاشق غذاخوری
آبغوره............................... 1/4پیمانه
طرز تهیه:
اول از همه باید 5 عدد پیاز بزرگ رو خلالی کنید وخوب سرخ کنید نباید پیاز نرم باشه باید کامل سرخ بشه وسبک . بعدش آلوچه های ترش وشیرین رو که قبلا خیس کردیم رو بهش اضافه کرده وخوب تفت میدیم وبعد تکه های مرغ رو اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم تا رنگ مرغ برگرده و بعد بهش آب اضافه کنید تا خوب بپزه در آخر هم وقتی خورشت به روغن افتاد 1قاشق شکر وآبغوره اضافه کنید تا طعم ملس پیدا کنه.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
ساندویچ زبان مکزیکی
مطلب بعدی
ترشی قارچ و زیتون
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی