خورشت آلو مسما گیلانی

خورشتی خوشمزه برای علاقه مندان غذاهای گیلانی

صندلی خودرو

مواد لازم:

پیاز.................................. 5 عدد بزرگ
آلوچه خشک........................1 لیوان
مرغ.................................. 5 تکه
زردچوبه ونمک وفلفل سیاه..... مقداری
شکر................................. 1قاشق غذاخوری
آبغوره............................... 1/4پیمانه


طرز تهیه:

اول از همه باید 5 عدد پیاز بزرگ رو خلالی کنید وخوب سرخ کنید نباید پیاز نرم باشه باید کامل سرخ بشه وسبک . بعدش آلوچه های ترش وشیرین رو که قبلا خیس کردیم رو بهش اضافه کرده وخوب تفت میدیم وبعد تکه های مرغ رو اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم تا رنگ مرغ برگرده و بعد بهش آب اضافه کنید تا خوب بپزه در آخر هم وقتی خورشت به روغن افتاد 1قاشق شکر وآبغوره اضافه کنید تا طعم ملس پیدا کنه.
نوش جان


گردآوری: تحریریه

بازسازی ظروف تفلون
مطلب قبلیساندویچ زبان مکزیکی
مطلب بعدیترشی قارچ و زیتون
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه