شارلوت انار

یک دسر استثنایی

صندلی خودرو

مواد لازم:

رولت .......................... به میزان لازم
آب انار .........................600 میلی‌لیتر
خامه ............................ 300 گرم
شکر ............................. 150 گرم
وانیل ............................ یک چهارم قاشق چایخوری
ژلاتین ........................... ۵ قاشق چایخوری


طرز تهیه:

آب انار، خامه و شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید، سپس وانیل و ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت ملایم بریزید و صبر کنید تا شکر ذوب شود ولی مایه نجوشد. ظرف را از روی شعله برداشته و روی آن را بپوشانید تا در دمای محیط خنک شود و به غلظت سفیده تخم‌مرغ برسد.
قالب شارلوت را با سلفون پوشانده و رولت ها را کف و دور قالب بچینید، کرم انار را روی آن ریخته و دوباره با رولت روی آن را بپوشانید. روی قالب را پوشانده و یک شب در یخچال نگهدارید تا شارلوت آماده مصرف شود. شارلوت را از ظرف خارج کرده به کمک سلیفون و در صورت تمایل با روبان بسته و با خامه فرم‌گرفته و ژله انار تزیین کنید کنید.
نوش جان


گردآوری: تحریریه


مطلب قبلیکیک شکلات و گردو
مطلب بعدیچیز کیک نیویورکی
نظرات
yas
1394/10/26 پاسخ

من بجای آب انار آب شاتوت ریختم ...خیلی عالی شد

ثبت دیدگاه