درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
چیز کیک نیویورکی
بازدید:
830
دسر و شیرینی
سمانه
دسری خوشمزه برای طرفداران طعم پنیر و کیک
مواد لازم:
شکلات مارس................. دویست گرم ( يا شكلات سفيد)
بیسکوئیت کاکائویی.......... دویست گرم
کره آب شده .................. یک فنجان
شکر قهوه ای.................. دو قاشق غذاخوری
کره اضافه..................... بیست گرم
خامه فرم گرفته.............. سیصد گرم
شکلات شیری................. پنجاه گرم
پودر ژلاتین................... سه قاشق غذاخوری
آب............................. شصت گرم
پنیر خامه ای................. نیم کیلو
پودر شکر.................... پنجاه گرم
طرز تهیه:
پنیر خامه ای رو از یخچال بیرون بیارید ( مهم) بیسکوئیتها رو پودر کنید تا کاملا” نرم بشه . دقت کنید اگر بیسکوئیتها کاملا” پودر نشه بعد که کیکتون آماده شد موقع برش زدن همش خرد و خاکشیر میشه !من بیسکوئیت کاکائویی نداشتم یه مقدار بیسکوئیت های مختلف داشتم خرد کردم یه قاشق مربا خوری پودر کاکائو بهش اضافه کردم شد بیسکوئیت کاکائویی!!
کره آب شده رو بهش اضافه کنید و با هم مخلوط کنید . حالا موادتون رو کف قالب کمربندی به قطر ۲۰ سانتی متر پرس کنید و یکم لبه هاشو از اطراف قالب بالا بیارید. اینکار بدون وسیله یکم سخته ولی اگر از این وردنه های دسته دار مخصوص داشته باشید راحت تره من که فعلا” ندارم !! در غیر اینصورت با ته قاشق می تونید اینکار رو انجام بدید. محکم فشار بدید تا بچسبه و منسجم بشه بعد قالب رو به مدت 30 دقیقه بذارید تو یخچال تا مواد سفت بشه. برای درست کردن سس باتر اسکاچ شکر قهوه ای و اون 20 گرم کره اضافی و 2 قاشق سوپخوری از خامه تو یه ظرف کوچیک بریزید و بذارید رو حرارت کم اصلا” لازم نیست بجوشه فقط در حدی که شکر حل بشه .
من از یه بسته خامه صبحانه استفاده کردم که 2 قاشق سوپخوری رو برای این سس و 2 قاشق دیگه رو برای سس شکلات استفاده کردم.
بریم سراغ سس شکلات . شکلات و 2 قاشق سوپخوری دیگه از خامه رو روی حرارت کم میذاریم تا شکلات کاملا” آب بشه و مواد با هم مخلوط بشه .
اینم از سس شکلات البته لازم به ذکره که من از شکلات نیمه تلخ استفاده کردم پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید تا این شکلی بشه و به صورت بن ماری حرارات بدید (روی بخار آب قرار بدید) تا ژلاتین کاملا” حل بشه و مایع شفاف بشه. ۵ دقیقه بذارید کنار تا خنک بشه.
خامه رو در ظرف جداگانه بزنید تا فرم بگیره.
پنیر خامه ای و پودر شکر رو با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه تو این مرحله ژلاتین رو به پنیر اضافه کنید و با همزن بزنید حواستون باشه پنیر هم دمابا محیط باشه ( خنک نباشه ) چون ژلاتین میبنده و ذرات لاستیکی مانندی میاد زیر دندون !!! شکلات مارس رو خرد کنید با چاقو و همراه با خامه به پنیر خامه ای اضافه کنید.
حالا قالب کمربندی رو از یخچال درآرید. نیمی از مواد پنیری رو روی بیسکوئیتها بریزید و نیمی از سس باتر اسکاچ و سس شکلات رو روی اونا بریزید و با نوک چاقو یا یه جسم نوک تیزمثل خلال دندون آروم بهم بزنید تا مرمری بشه. یه باردیگه با باقی مواد اینکار رو تکرار کنید. و روی کیکتون رو خوشگل کنید میتونید با چند تا تکه شکلات تزئینش کنید روی کیک رو با فویل یا سلیفون بپوشونید و 3 ساعت تو یخچال بذارید.
اینجا باید این نکته رو یادآوری کنم که اگر از خامه قنادی استفاده نمی کنید شکر رو به میزان 110گرم یا 1/2 پیمانه بیشتر کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
شارلوت انار
مطلب بعدی
شیرینی پادرازی
نظرات
anita
1394/10/26
پاسخ
با تشکر.من درست کردم و خیلی خوب شد
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی