درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
ته چین اسفناج
بازدید:
963
آشپزی
سمانه
غذایی خوشمزه و سرشار از آهن
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج.............................. 2 پيمانه
زرده تخممرغ................... 3 عدد
ماست............................ 4 ق س
گوشت چرخكرده............... 250گرم
پياز بزرگ....................... 2 عدد
اسفناج.......................... 500 گرم
كره .............................. 25گرم
روغن مايع...................... به مقدار لازم
نمك و فلفل.................... به ميزان لازم
پودر زعفران................... يك ق چ سرپر
طرز تهیه:
برنج را بشویید و سپس خيس كنيد. اسفناج را پاك كرده و درشت خرد كنيد. یک عدد پياز را پوست گرفته و خلالي خرد كنيد . حالا پيازهاي خلال شده را داخل یک تابه مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود، سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه كرده و كمي نمك روي آن بپاشيد و به همراه پیاز تفت دهید.پودر زعفران را در 3 قاشق سوپخوری آب جوش حل کنید و بگذارید کمی دم بکشد. يك عدد پياز دیگر را رنده كنيد و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. حالا نمك و فلفل و يك قاشق سوپخوري محلول زعفران هم به آنها اضافه کرده و سپس مخلوط را با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید. پس از آنكه گوشت سرخ شد و آب آن نيز تبخير شد، حرارت را خاموش كنيد.برنج را در یک قابلمه حاوی آب جوش ريخته و پس از نيمپز شدن، داخل سبد آبكشي كنيد. زردههاي تخممرغ را در کاسه ای بريزيد. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه كنيد و پس از افزودن دو قاشق باقيمانده محلول زعفران، مخلوط را با چنگال هم بزنيد. برنج آبكششده را داخل كاسه بريزيد و همه مواد را با هم مخلوط كنيد تا برنج كاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخممرغ آغشته شود. در يك تابه گود و نچسب، مقداري روغن ريخته و نيمي از برنج را داخل آن بريزيد. سپس مخلوط اسفناج و پياز داغ را روي برنج ريخته و سطح آن را صاف كنيد تا به طور يكنواخت روي برنج پخش شود. گوشت چرخ كرده، لايه بعدي اين تهچين است؛ بنابراين سطح اسفناج را با گوشت به طور كامل بپوشانيد. در مرحله آخر، باقيمانده برنج را روي گوشت بريزيد و سطح آن را صاف كنيد. تابه را روي شعله متوسط اجاقگاز قرار دهيد. پس از اينكه بخار از تابه بيرون آمد،حرارت را كم كرده و كره را با كمي روغن روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از آنکه ته چین آماده شد، يك سيني يا ديس گرد را بر دهانه تابه قرار داده و آن را برگردانيد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه
مطلب قبلی
پاستا با سس آلفرد
مطلب بعدی
آرانچینی (کوفته برنجی)
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی