یکی از دسرهای خیلی خوشمزه که این روزها خیلی مد شده است، تیرامیسو نام دارد. در این مطلب طرز تهیه تیرامیسو را به شما آموزش میدهیم. حتما از آن لذت میبرید.
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۶۰ گرم
خامه فرم گرفته ۱۲۵ گرم
قهوه فوری ۲ قاشق سوپخوری
آبجوش ۱۲۵ میلیلیتر (یک دوم پیمانه)
بیسکویت لیدی فینگر ۲۵۰ گرم
توتفرنگی برای تزئین به میزان لازم
نعنا تازه برای تزئین به میزان لازم
۱-پنیر ماسکارپونه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
۲-آنگاه خامه را بیفزائید و حالا قهوه را در آبجوش حل کنید و بیسکویتها را در آن بغلتانید.
۳-اکنون ته ۶ فنجان به گنجایش ۲۵۰ میلیلیتر را با بیسکویتها بپوشانید، رویشان قدری از کرم پنیر بریزید و صاف کنید و دوباره بیسکویت بچینید. اینکار را آنقدر تکرار کنید تا فنجانها از بیسکویت و کرم پر شوند.
۴-اینک روی تیرامیسو پودر قهوه بپاشید و با توتفرنگی و نعنا بیارائید.
یادآوری: چنانچه پنیر ماسکارپونه در دسترستان نبود، میتوانید از پنیر خامهای استفاده کنید.
۱-برای تهیه خامه فرم گرفته مطلوب میباید خامهای را در نظر بگیرید که چربی آن از ۳۵درصد کمتر نباشد. به این منظور ۱ کیلوگرم خامه مناسب را با ۲۵۰ گرم شکر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
۲-پس از افزودن شکر، خامه را درون فریزر قرار دهید تا بلورهای یخ در اطراف ظرف تشکیل شود. خامه را باید به حدی بزنید که جای خطوط مفتول همزن روی خامه محو نشود.
۳- در این مدت چند بار دستگاه همزن را خاموش کنید تا یخهای موجود در خامه آب شود و شما یخزدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگیرید. توجه داشته باشید که سرعت متوسط همزن برقی، مناسبترین سرعت برای تهیه خامه فرم گرفته است.
۴-اگر خامه را بیش از حد بزنید تبدیل به کره شیرین خواهد شد.
۵-هرگز خامه شیرین نشده را درون فریزر قرار ندهید زیرا به اصطلاح میبُرد و دیگر قابل مصرف نخواهد بود.
۶-گفتنی است چنانچه بخواهید به جای خامه تازه از پودر خامه استفاده کنید، میباید ۱۰۰ گرم پودر خامه را با ۲۰۰ گرم شکر و ۳۰۰ میلیلیتر شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
۷-سپس در یخچال بگذارید و پس از سرد شدن کامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.