چون میدونم این روزا ممكنه وقتت برای غذا درست كردن كم باشه پیشنهاد میكنم این غذای خوشمزهای روكه میخوام بهت یاد بدم درست كنی. البته اصلش به عنوان پیش غذاست.گل کلم، کاهش دهنده سریع سلولهای سرطانی است و جلوی رشد اون رو میگیره. باعث هضم بهتر غذا میشه. پیشگیری میکند از انواع آرتروز.
دردهای مزمن خاص روده رو کاهش میده و یک خبر خوبی که خانمها رو خوشحال میکنه اینه که ماده غذایی فوقالعادهای است برای کاهش وزن.خوب حالا كه به خاصیت این گیاه پی بردی، بریم كه بهت یاد بدم.
اول از همه یه گل كلم متوسط رو به قطعههای كوچیك خرد كن.
- بشور و بریز داخل یه قابلمه آب با كمی نمك. بگذار چند جوش بزنه. فقط مراقب باشه له نشه و زیاد نپزه چون اینقدر بافتش ظریفه كه نیازی به زمان زیاد برای پختن نداره. همین كه یه كم نرم بشه كافیه.
- بعد دو تا تخم مرغ رو خوب هم بزن و تو یه قابلمه كوچیك مثلا شیرجوش تا نصفه روغن مایع مخصوص سرخ كردنی بریز بزار حسابی داغ بشه.
- بعد از اینكه گل كلمها نرم شدن، بریز تو آبكش. بعد تو یه ظرف مناسب یه لیوان آرد سوخاری بریز اگه از پودرهای آماده استفاده میكنی كه نیازی نیست چیزی بهش اضافه كنی. اما اگر خودت میخوای پودر سوخاری درست كنی؛ نانهای باگت كه بیات میشن رو دور نریز.
- بگذارشون داخل یك سینی چند روزی بمونن تا خوب خشك بشن بعد آسیابشون كن و بهش طعم دهنده مثل نمك، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، ادویه و زنجبیل یا هر ادویه دلخواه دیگری اضافه كن.
- خلاصه كجا بودیم؟ آهان گل كلمها نرم شدن، ریخته شدن تو آبكش، كمی خنك شدن و آبشون گرفته شده. حالا به ترتیب گل كلمها را اول در تخممرغ، سپس در آرد سوخاری و در انتها داخل روغن خیلی داغ شده بریز و اجازه بده سرخ بشه. بعد روی دستمال حولهای آشپزخانه قرارشون بده كه روغن اضافیشون گرفته بشه.
- در نهایت كه تمام گل كلمها تموم شدن به ظرف مورد نظر منتقل و با كمی سبزیجات تزئین و سرو كن. اما سسش؛ برای سس هم یه قاشق شوید تازهی خرد شده، یه حبه سیر له شده و مقداری نمك و فلفل سیاه را با نصف لیوان سس مایونز مخلوط كن و كنار كلم سوخاری بریز.
منبع: ashpazi