مناسب برای عصرونه ها
آرد .......................... سه چهارم پیمانه شکر......................... یک چهارم پیمانه نمک ........................ کمی تخم مرغ .................... یک عدد، هم زده سیب......................... 2 عدد پودر دارچین ................ مقداری برای پاشیدن روی دونات بستنی وانیلی ................ به اندازه دلخواه
آرد، شکر و نمک را درون کاسه ای متوسط با هم مخلوط کنید.
شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند.
سیب را به صورت هشت حلقه نازک برش داده و با استفاده از یک چاقوی نازک و تیز، تخم های آن را جدا کنید. ابتدا تابه ای عمیق برداشته و آن را پر از روغن کنید سپس، هر کدام از حلقه های سیب را درون مایه خمیر فرو کرده و درون روغن به مدت یک دقیقه هر طرف آنها را سرخ کنید تا پف کرده و طلایی رنگ شود. دونات ها را روی دستمال خشک کن آشپزخانه قرار داده تا روغن های اضافی آن ها کشیده شود، سپس روی هر کدام از آنها مقداری پودر قند و دارچین بپاشید. دونات ها را تا گرم هستند در صورت تمایل با مقداری بستنی وانیلی میل کنید.
نوش جان