شیرینی خوشمزه و راحت. مناسب برای ایام عید
آرد سفید ............................... 250 گرم روغن ................................. 125 گرم خاک قند ............................... یک قاشق سوپخوری وانیل یا زنجبیل کوبیده ................ یک قاشق چایخوری گردو خرد شده ریز .................... 100 گرم
ابتدا روغن، خاکقند و وانیل را مخلوط کرده، سپس گردو را به آن اضافه و بعد آرد را میریزیم و ورز میدهیم. فر را روی 300 درجه سانتیگراد قرار داده و بعد سینی فر را با کاغذ مخصوص شیرینی میپوشانیم و با خمیر، قالب به صورتهای گرد، لوزی، گل، مثلث و ... زده و به دلخواه خودتان در سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزد و بعد سینی را از فر خارج کرده، وقتی خنک شد در یک ظرف خاکقند ریخته و این شرینیها را درون خاکقند بغلتانید، سپس در یک ظرف بچینید، برای تزئین میتوانید از پودر پسته استفاده کنید.
نوش جان