غذایی برای دوست داران بادمجان
▫️بادنجان .......................... چهار عدد ▫️سیر رندهشده ..................... دو حبه ▫️ژامبون .......................... 100 گرم ▫️آب گوشت ....................... نصف پیمانه ▫️قارچ پخته شده ................... 250 گرم ▫️مغز نان سفید .................... یك پیمانه ▫️كره .............................. 50 گرم ▫️جعفری خردشده ................. دو قاشق سوپخوری ▫️نمك وفلفل ....................... به میزان لازم
اول بادنجانها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ میكنیم و كنار میگذاریم سپس كره را در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت میدهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را ریخته تا آبش كشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط میكنیم كمی توی بادنجانها را خالی كرده از این مواد درون بادنجان ریخته و با پشت قاشق صاف میكنیم. در ظرف پیركس چیده و روی آن حلقههای گوجهفرنگی و جعفری ریخته و به مدت هفت دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد گذاشته تا اردور آماده شود.
نوش جان