غذای مخصوص ماه رمضان
▫️پیاز ....................................... 1عدد ▫️آب ........................................ 5-6 پیمانه ▫️نمک، فلفل و زردچوبه ................... به مقدار لازم ▫️فلفل سبز تند .............................. 1عدد ▫️سیب زمینی متوسط ...................... 1عدد ▫️لوبیا قرمز پخته .......................... 1 پیمانه ▫️بلغور گندم ............................... 1 پیمانه ▫️گوجه فرنگی ............................ 1 عدد ▫️نخود پخته شده .......................... 1پیمانه ▫️رب گوجه فرنگی ....................... 1 قاشق غذاخوری ▫️مرزه خشک ............................ 1 قاشق غذاخوری
1. بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید. 2. سیب زمینی رو بصورت مربع کوچک خرد کنید و کنار بگذارید. ⚫️نکته🔻🚦 برای طعم بهتر میتونین فلفل دلمه ای رو خرد کرده و اضافه کنید. 3. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه ای سرخ کنید. 4. نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ بشه. 5. بعد گوجه فرنگی رو بصورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم تا گوجه فرنگی در داخل پیاز داغ نرم بشه. 6. بعد بلغور را با دو پیمانه آب به پیاز داغ اضافه کنید و بذارین بلغور پخته شود. 7. بعد یکی دو جوش که زد، 3پیمانه آب و،سیب زمینی و فلفل سبز تند رو هم به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با در بسته و با حرارت ملایم تا اینکه سیب زمینی نرم شود. 8. این نکته رو فراموش نکنید که چند باری هم بزنید تا بلغور ته نگیرد. 9. اگر آبش جوشید و کم شد میتونین آب جوش بریزید. 10. سپس سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی ،مزره خشک ،لوبیا قرمز و نخود رو که از قبل پخته شده و آماده کردیم را هم اضافه کنید و هم بزنید. 11. سپس بمدت 10 دقیقه ای بگذارید تا آشمون جا بیوفته و لعابدار بشه بعد نوش جان کنید