رولتی خنک و خوشمزه
▪️تخم مرغ .......................... ۴عدد ▪️شکر .............................. ۱۰۰ گرم ▪️وانیل .............................. ۱/۸قاشق چای خوری ▪️آب جوش .......................... ۲قاشق سوپ خوری ▪️آرد ................................. ۱۰۰ گرم ▪️پودر کاکائو. ....................... ۱۰ گرم ▪️بستنی وانیلی ....................... ۳۰۰ گرم ▪️بستنی شکلاتی ..................... ۳۰۰ گرم
سینی فر را به ابعاد ۳۰*۴۰ سانت کاغذ انداخته،فر رابادمای ۲۰۰ درجه گرم کنید.زرده هاراباهمزن برقی بزنید تاکرم رنگ شده وحجم آن زیاد شود در اواسط هم زدن آب جوش رااضافه کنید.سفیده را بزنید تا سفت وسفید شود، زرده های شده به آن اضافه کنید با لیسک به حالت دورانی هم بزنید طوری که حجم مواد از بین نرود ،سپس آرد الک شده به همراه پودر کاکائو رااضافه کنید ومخلوط کنید وداخل سینی فربریزد در همه جای سینی آن را پخش کنید وبرای مدت ده دقیقه در فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید یک پارچه روی آن بیاندازید تا خنک شود بعد آن راروی یک کاغذ که رویش پودر قند پاشیده اید برگردانید وبه همراه کاغذ آن را لوله کنید و ۱ تا ۲ ساعت کنار بگذارید، سپس بستنی راکمی باهمزن بزنید تا نرم شود وروی نان رولت پهن کنید رول کرده داخل فریزر بگذارید .
نوش جان