کیک پنیر خامه ای

کیکی خوشمزه برای دوستداران پنیر خامه ای



صندلی خودرو

مواد لازم:


▫️کره آب شده جهت چرب نمودن قالب ............................. 2 قاشق غذاخوری
▫️کره ............................................................... 50 گرم
▫️بیسکویت زنجبیلی , خرد شده .................................... 150 گرم
▫️مربای ساقه زنجبیل , خرد شده ................................... 25 گرم
▫️پنیر پارمزان ...................................................... 500 گرم
▫️پوست ریز رنده شده و آب لیمو ترش ............................ 2 عدد
▫️شکر دانه ریز .................................................... 100 گرم
▫️تخم مرغ بزرگ , زرده وسفیده از هم جدا شده ................... 2 عدد
▫️شربت میوه جهت سرو ( به توصیه سرآشپز مراجعه شود ) ...... مقداری
 



طرز تهیه:


1. قالبی 25 سانتی متری که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .

2. کره را در قابلمه ای آب نموده و به بیسکویت ها و زنجبیل خرد شده اضافه نمایید . ته قالب را با مخلوط بیسکویت بپوشانید تا به ضخامت 5 میلی لیتر از کف قالب بالا بیاید.

3. پنیر , پوست و آب لیمو , شکر و زرده های تخم مرغ را با هم بزنید تا یکدست شوند.

4. سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا فرم گرفته و سفت شوند , آن ها را به مخلوط پنیر و لیمو بیافزایید .

5. مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزید تا کیک خودش را بگیرد . در صورتی که کیک در حین پخت ترک خورده و وسط آن گود شود , امری کاملا طبیعی است .

6. بگذارید کیک پنیر داخل قالب سرد شود . کیک را به همراه یک قاشق پر از شربت میوه سرو نمایید .

توصیه سرآَشپز:

شربت میوه را می توان با پخت 400 گرم میوه از جمله شاه توت به همراه 2 قاشق غذاخوری آب , به مدت 5 دقیقه تهیه نمود . این مخلوط را از داخل صافی گذارنده و به آن یک قاشق غذاخوری پودر قند اضافه نمایید . اجازه دهید قبل از سرو به خوبی سرد شود
 

نوش جان




مطلب قبلیدسر ماست یونانی
مطلب بعدیرولت بستنی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه