دسری خوشمزه با طعم پنیر
شکر......................... ۱/۳ پیمانه ورقه ژلاتین ................. ۱ ورق آب سرد...................... ۱/۲ پیمانه پنیر کم چرب بدون نمک......۳/۴ پیمانه پودر کاکائو....................۳ قاشق سوپخوری وانیل شکری................. ۱/۴ قاشق چایخوری شیر کم چربی................ ۱ پیمانه
ورقه ژلاتین را در یک ماهیتابه کوچک قرار داده , روی آن آب سرد بریزید ، حدود دو دقیقه بماند ، تا نرم شود . یک دوم پیمانه آب را روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود . سپس ورقه ژلاتین را از آب سرد بیرون آورده و به آب داغ اضافه کنید . هم بزنید ، تا ژلاتین در آب حل شود . پنیر کم چربی ، شکر و پودر کاکائو را در آسیاب ریخته تا به صورت یکدست در اید . سپس شیر و وانیل و محلول ژلاتین گرم را به مواد بالا اضافه نموده و هم بزنید تاتمام مواد یکدست شود . مخلوط را در ظرفی ریخته ، به مدت پانزده دقیقه در یخچال قرار دهید بعد به ظرف ها دسر انتقال دهید و مجدداَ برای بیست و چهار ساعت در بخچال قرار دهید تا کاملاَ ببندد.