سنتی ترین نان محلی
پودر خمیرترش...................... یک ق س شیر ولرم............................ 125 گرم کره.................................. 75 گرم شکر................................. 50 گرم تخم مرغ............................. یک عدد زرده تخم مرغ...................... یک عدد نمک .............................. 1/4 ق چ وانیل............................... یک ق چ آرد................................. 350 گرم
ابتدا ،یک ق از شکر دستور رو توی شیر ولرم حل کرده ،بعد خمیر مایه رو اضافه کرده و یه دور هم زده و روشو میپوشونیم . کره به دمای محیط رسیده رو ، با بقیه شکر و زرده یک تخم مرغ و یکعدد تخم مرغ کامل و وانیل به کمک همزن به مدت 10 دقیقه با دور متوسط هم زن زده . بعد هم خمیر مایه اماده رو داخلشون ریخته و یه کوچولو با هم زن زده در حد مخلوط شدن . اردها رو هم که از قبل الک کردین به همراه نمک به موادمون اضافه کرده (کم کم ) تا خمیر به دست نچسبه و نرم باشه ، اگه به اندازه 25 گرم از اردمون رو لازم نداشت میتونیم نگه داریم و داخل خمیرمون نریزیم ، چون میخوایم خمیر نرمی داشته باشیم . بعد داخل ظرفی رو چرب کرده و به مدت یک تا 1/5استراحت میدهیم . بعد استراحت خمیر رو خوب ورز داده تا هوای داخلش بره ،و بعد خمیرمون رو با کاردک به 8 قسمت مساوی بریده ،و هر کدام برای یک نان ، بعد یکی از قسمتهای خمیر رو برداشته و به صورت دایره ای متوسط پهن کرده ، خیلی نازک نباشه . بعد سطح خمیر رو با کره اب شده چرب کرده و دارچین و شکر مخلوط شده رو روش میپاشیم . 1- دو طرف خمیر دایره ای رو به طرف هم اورده در وسط خمیر . 2- بعد این لایه رو هم چرب کرده و بعد خمیر رو دولا کرده که به صورت یک نوار به پهنای سه سانت میشه . 3- و در اخر شروع به پیچیدن خمیر به صورت رولتی میکنیم ،و بعد خمیر رو رول کنید طوریکه دو لبه باز خمیر به طرف خودتون و بالای خمیر باشه ، طرف بسته زیر رول خمیر قرار بگیره. 4-بعد کمی با دست روی خمیر فشار بدین که پهن بشه و بعد هم روش ارد بریزید و با وردنه هم کمی پهنش کنید ، ودر سینی چرب شده بچینیدشون ،با فاصله . 5-رو خمیرهای اماده رو به مدت یک رب با یه پارچه بپوشونید و در داخل لیست بهشون استراحت بدین. 6- ودر اخر روی خمیر ها ، مخلوط یه زرده و یک ق س خامه به کمک چتکه بزنید. ودر فر از قبل گرم شده به مدت 20تا 25 دقیقه قرار بدید ،با دمای 180 طبقه وسط.