دسری خوشمزه با احساس فرانسوی
بیسکویت ساده و خردکرده................. 250 گرم خامه ساده ................................. 250 گرم شکر........................................ 150 گرم آبلیمو تازه.................................. 2 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین................................ 2 قاشق چایخوری پنیر خامهای................................ 240 گرم پوست لیمو رنده کرده...................... 3 قاشق چایخوری وانیلین..................................... 1 قاشق چایخوری آب سرد.................................... 300 میلیلیتر (یکو یکچهارم پیمانه) شربت توتفرنگی......................... 2 قاشق سوپخوری
1-بیسکویتها را بهطور مساوی در 6 لیوان مخصوص پذیرائی بریزید. 2-آنگاه خامه، 100گرم از شکر و 1 قاشق سوپخوری از آبلیمو را در ظرفی بریزید، 1 قاشق چایخوری از ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود. 3- سپس پنیر خامهای را در کاسهای بریزید و با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود. 4-حالا مخلوط ژلاتین، 1 قاشق چایخوری از پوست لیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط کنید اینک مایه فراهم کرده را در لیوانها، روی بیسکویت بریزید، به گونهای که نیمی از حجم لیوانها از مایه پر شود. 5-اینک روی لیوانها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا دسر نیمبند شود. حالا آب، شربت توتفرنگی، باقیمانده شکر و باقیمانده آبلیمو را در ظرف کوچکی بریزید و مخلوط کنید. 6-باقیمانده ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شکر حل شود. 7-همینکه مخلوط به دست آمده قدری خنک شد، 2 قاشق سوپخوری از آن را روی مایه قبلی در لیوانها، بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ببندد. حال باقیمانده مخلوط شربت را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا نیمبند شود. 8-سپس آن را با همزن دستی بزنید تا حبابهائی در آن ایجاد شود و شفافیتش را از دست بدهد. اینک آن را نیز در لیوانها بریزید، روی پارفیتها را بپوشانید و به مدت تقریبی 4 ساعت در یخچال قرار دهید. 9-اکنون پارفیت را با باقیمانده پوست لیمو بیارائید و میل کنید.