بستنی را با طعم انگور میل کنید
انگور یاقوتی............................ ۱ کیلو
بستنی وانیلی............................ نیم کیلو
بیسکوئیت ساده (ترجیحا بدون کرم)..... ۱ بسته
پودر قند.................................. برای تزئین
پستهی خرد شده........................ ۱ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده....................... ۱ قاشق غذاخوری
بادام هندی خرد شده................... ۱ قاشق غذاخوری
شکلات آب شده .......................۱ قاشق سوپخوری
خامه.................................. ۲۰۰ گرم
در مرحلهی نخست، پس از شستشوی کامل انگورها، آنها را دانه دانه کرده و اجازه دهید به خوبی خشک شوند. سپس نیمی از آنها را درون ظرف ریخته و داخل فریزر بگذارید تا یخ ببندد. نیم دیگر را به همراه بستنی و خامه درون دستگاه مخلوطکن ریخته و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. زمانیکه مادهای کاملا نرم و یکدست بدست آمد، انگور یخزده را از فریزر خارج کرده درون ظرف مخصوص بستنی، تعدادی از بیسکوئیتها را ته ظرف چیده و با کمک قاشق اسکوپ، مقداری از مادهی به دست آمده را روی آنها قرار دهید. سپس از انگورهای یخ زده برداشته و روی آن قرار دهید. در این بخش به اندازهی دلخواه از شکلات آبشده، گردوی خرد شده، پستهی خرد شده و بادامهندی خرد شده را روی انگورهای یخزده ریخته و دوباره روی آنها را بیسکوئیت بچینید. میتوانید فقط از یک ردیف بیسکوئیت استفاده کنید. در آخر از مقداری پودر قند جهت تزئین دسر خود استفاده کرده و آن را مجددا درون فریزر قرار دهید تا تمام مواد خود را بگیرد. پس از فریز شدن مواد دسر، آن را از فریزر خارج کرده و با ریختن خامه روی آنها این بستنی لذیذ و خوشمزه را میل کنید.