تارت انگور با دستوری متفاوت
خمیر هزارلا یخزدایی شده....................... ۴۰ گرم
زردهی تخممرغ................................... یک عدد
انگور در دو رنگ بدون هسته................... ۱ پیمانه
شکر مخصوص شیرینی پزی.................... ۱ قاشق غذاخوری
شکر دانه درشت جهت پاشیدن روی سطح تارت... مقداری
آرد................................................. به مقدار لازم (جهت پاشیدن روی میز)
نمک............................................... به میزان لازم
خامهی زده شده................................... ۱ قاشق غذاخوری
ابتدا فر گاز را روی دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد تنظیم کرده و اجازه دهید تا گرم شود. در این فاصله، روی سطح تمیز و صافی مقداری آرد ریخته و خمیر هزارلایه (این خمیر به صورت آماده از فروشگاههای مواد غذایی قابل تهیه است و باید همیشه درون یخچال نگهداری شود) را روی آن باز کنید. سعی کنید آن را به شکل چهار مربع در ابعاد ۱۰ سانتیمتر برش دهید و درون سینی فر قرار دهید. به وسیلهی چاقوی مخصوص برش خمیر، از مرکز هر مربع به اندازهی یک سانتیمتر لبه گذاشته و درون آن را خالی کنید. این عمل را با دقت و تمرکز بسیار انجام دهید. باید سعی کنید که خمیر پاره نشود. سینی فر را به مدت زمان ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا به شکل مناسب جهت پخت تارت تبدیل شود. در این مرحله از کار، انگور، شکر شیرینیپزی و نمک را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کرده و به آرامی آنها را هم بزنید. از مخلوط به دست آمده درون حفرههای مرکز خمیرهایی که با کمک چاقوی مخصوص برش خمیر ایجاد کردهاید، به اندازهی مناسب و یکسان بریزید. سعی کنید که تمام خمیر با ترکیب انگور پر نشود. سپس به کمک قلمموی مخصوص شیرینیپزی لبههای خمیرها را با مخلوط تخممرغ و شکر آغشته کرده و روی آنها را با شکر دانهدرشت بپوشانید. اکنون تارت را به مدت زمان ۲۳ تا ۲۷ دقیقه درون فر قرار داده تا طلایی رنگ شود. پس از آن، خمیر را از درون فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود. تارت انگور آمادهی سرو است. این خوراکی خوشمزه را با فنجانی از نوشیدنیهای داغ مانند قهوه، نسکافه یا چای تازهدم میل کنید.