ژله یکی از بهترین ایده ها برای درست کردن یک دسر شیک برای یک میز شام زیبا است. این بار با پاستیل و پودر ژله یک ژله ویترینی زیبا و خوشمزه درست کنید.
⭕️ابتدا دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش کاملا مخلوط کنید. باید این مخلوط را آنقدر هم بزنید تا کاملا خنک شود.
⭕️دو لیوان شیر ( دو لیوان بستنی آب شده ) را به آرامی اضافه کرده و آنقدر هم بزنید که با هم مخلوط شوند.
⭕️قالب ژله را با قلم مو کمی چرب کرده و مخلوط شیر و پودر ژله را درون آن بریزید.
⭕️قالب ژله را درون یخچال بگذارید تا ژله کامل بسته شود.
⭕️یک بسته ژله آلوئه ورا مانده را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید.
⭕️با چاقو نوک تیز به آرامی 3 یا 4 تکه از ژله را بریده و از قالب ژله خارج کرده و درون ظرف فلزی بریزید.
⭕️فضاهای خالی را با میوه های فصل خرد شده و یا پاستیل پر کنید.
⭕️ژله آلوئه ورا را به آرامی با قاشق روی میوه ها و پاستیل ها بریزید تا کامل پر شود. سپس دوباره قالب را درون یخچال بگذارید.
⭕️ژله های مخلوط با شیر را روی بخار کتری مجدد گرم کنید تا کامل آب شود.
⭕️بعد از بسته شدن قسمت های خالی مجدد قالب را از یخچال خارج کرده و ژله آب شده مخلوط با شیر را درون قالب بریزید و مجدد درون یخچال بگذارید.
⭕️بعد از 2 ساعت ژله شما اماده است و می توانید آن را درون ظرف سروتان برگردانید